درباره ما

چشم انداز شرکت قند تربت حیدریه:

                                                       الگوی پایداری و رقابت پذیری صنعت قند کشور در تولید و عرضه طعم شیرین

مأموریت شرکت قند تربت حیدریه:

ما برآنیم با ارتقا رضایت مشتریان از طریق عرضه محصولاتی با طعم شیرین ، کسب وکاری پایدار و پویا با تکیه بر کارکنان دانشی خود ، برند کهن قند تربت حیدریه را اعتلا بخشیده و با استعانت از حریم مقدس رضوی سرآمد صنعت غذایی کشور باشیم .

ارزش های بنیادین سازمان:

1-     ما به پشتوانه ولی نعمتمان حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) عملکردی مبتنی بر صداقت، اصول اخلاقی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی داریم.

2-     رویکرد بر مبنای دستیابی بر بهره وری بالاتر

3-     ما با توکل و سخت‌کوشی در کار و تلاش جمعی به آرمان‌های شرکت دست پیدا می‌کنیم.

4-     حفظ و حراست محیط زیست با رعایت دستورالعمل‌ها جهت کنترل مصرف آب و کاهش آلاینده‌ها. ( پیش به سوی صنعت سبز )

5-     با پایبندی به اهداف، انضباط کاری، انعطاف‌پذیری و استقامت در برابر مشکلات به بهره‌وری بالاتر دست می‌یابیم.

6-     اتکا به قانون‌مداری و آمار و اطلاعات صحیح برای حل مشکلات و تصمیم‌گیری‌ها.

7-       ما با حفظ انگیزه و نشاط در کار، متعهدیم اعتماد مشتریان و ذینفعان را جلب نماییم.

تاریخچه شرکت:

كارخانه قند تربت‌حیدریه در سال 1329 توسط دولت تأسیس و در سال 1351 طبق تصميمات متخذه از طرف دولت در اجراي قانون فروش کارخانه‌های دولتي، از شركت کارخانه‌های دولتي جدا و بر اساس اساسنامه جديدي به شركت سهامي خاص قند تربت‌حیدریه تبديل گرديد و همچنين به استناد تصمیمات مجمع عمومي فوق‌العاده صاحبان سهام مورخ 1382/10/02شركت از سهامي خاص به سهامي عام تبديل شد. مركز اصلي شركت واقع در تربت‌حیدریه بلوار خرمشهر می‌باشد.

كارخانه قند تربت‌حیدریه در سال 1329 با ظرفيت اسمي مصرف 750 تن چغندرقند در شبانه‌روز از طرف شركت كارخانه های  ايران و از محل اعتبارات سازمان برنامه، تأسیس وماشین‌آلات آن از شركت اشكوداي كشورچك خريداري گرديده است موقعيت جغرافيايي و شرايط اقليمي مناسب باعث رشد روز افزون توليد چغندر در منطقه شده كه با توجه به ظرفيت ثابت كارخانه در اين زمينه مشكلاتي براي چغندركاران منطقه و همچنين شركت ايجاد گرديد. به همين دليل در سال 1348 مقرر شد كه با استفاده از اعتبار طرح هاي عمراني كشور ظرفيت توليدي كارخانه از 750 تن به 1,200 تن چغندر در شبانه‌روز توسعه يابد. اگر چه توسعه مزبور توسط شركت بوكاولف آلمان غربي عملي شد، ليكن به دلیل اشكالات موجود در برنامه توسعه و غيره، ظرفيت عملي از 1000 تن چغندر در شبانه روز تجاوز ننمود و در سال 1359 پيشنهاد طرح ترميم و توسعه كارخانه به علت فرسوده‌شدن ماشین‌آلات و رشد روزافزون چغندر در منطقه و پيشبرد اهـداف توسعـه كشـاورزي و توليد منطقه به اعتبار كميسيوني مركب از نمايندگان سازمان برنامه‌وبودجه، سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران ، وزارت كشاورزي، سازمان صنايع ملي ايران رئيس و اعضاي شوراي شهرستان تربت‌حیدریه (موضوع صورت‌جلسه مورخ 1359/09/12) ناظر بر موافقت و تأیید گزارش مديرعامل مبني بر انجام ترميم و توسعه كارخانه در دو مرحله، وصول به ظرفيت عملي مصرف 1,200 تن چغندر در شبانه‌روز (در مرحله کوتاه‌مدت) و توسعه ظرفيت تا 4,000 تن چغندر در شبانه‌روز (در مرحله بلندمدت) و به‌منظور جذب تمامي توليد چغندرقند منطقه، به تأیید هیئت‌مدیره رسيد و در جلسه مورخه 1359/10/15در مجمع عمومي مطرح و اجراي ترميم و توسعه تا 1,200 تن (ظرفيت عملي) و انجام مطالعات لازم جهت توسعه تا 4,000 تن مورد تصويب قرار گرفت (كه اين امر توسط اداره كل صنايع غذايي وزارت صنايع به ‌موجب نامه شماره 311780 نيز تأیید گرديده است) ليكن به علت عدم مساعدت لازم از طرف وزارت صنايع و به انتظار هماهنگي و اعطاي امكانات ارزي، اين طرح متوقف ماند. امّا به‌موجب مصوبه مجمع عمومي فوق‌العاده مورخ 1369/12/25صاحبان سهام جهت اجراي طرح توسعه كارخانه از 1,200 تن به 4,000 تن چغندر در روز با استفاده از ارز دولتي، شركت اقداماتي را جهت دريافت ارز از وزارت صنايع انجام داده ليكن موفقيتي حاصل نگرديد. نهايتاً اجراي طرح توسعه كارخانه از سال 1373 آغاز و بدين منظور ماشین‌آلات طرح به ‌صورت دست ‌دوّم از كشور آلمان خريداري گرديد و در بهره برداری سال 1396 در جهت افزایش ظرفیت به میزان 3,000 تن مصرف چغندر در شبانه روز، گلوگاه­های موجود در تولید شناسایی و انجام تعمیرات و خرید تجهیزات مورد نیاز انجام گرفته است و تا تاریخ این گزارش ظرفیت حدود 2,650  تن توانسته دست پیدا کند.

اخبار